tag:blogger.com,1999:blog-3764778620085823695.post2068088284839584928..comments2024-01-02T00:19:42.447+01:00Comments on Mozaika życia: Lepiej późno niż wcale - kapary w dwóch odsłonachdawny_basikhttp://www.blogger.com/profile/05929985437186815681noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3764778620085823695.post-27539851290320093732011-01-20T18:45:07.163+01:002011-01-20T18:45:07.163+01:00Bułeczki upiecz ze świeżymi pomidorkami koktajlowy...Bułeczki upiecz ze świeżymi pomidorkami koktajlowymi, lub lekko podsuszonymi wczesniej w piekarniku...ja zrobiłam z suszonymi (takimi z oliwy) i przyznam, że wyszły trochę za suche:( ale bułeczki i tak bardzo nam smakowały:)kasshttps://www.blogger.com/profile/06872665333376940828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764778620085823695.post-35965351454390327672011-01-20T18:29:36.446+01:002011-01-20T18:29:36.446+01:00Kasiu, pissaladiere nigdy nie jadłam więc może zmi...Kasiu, pissaladiere nigdy nie jadłam więc może zmieniłabym zdanie co do anchois. Na razie zastanawiam się kiedy upiec bułeczki z pomidorami, bo Twoje są wspaniałe!dawny_basikhttps://www.blogger.com/profile/05929985437186815681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3764778620085823695.post-62203438477398992672011-01-20T17:56:14.163+01:002011-01-20T17:56:14.163+01:00Basiu ja lubie i kapary i anchois, ale niezbyt czę...Basiu ja lubie i kapary i anchois, ale niezbyt często je jem, to tez nie były smaki mojego dzieciństwa, z kaparami uwielbiam śledzie a anchois używam do np 'Pissaladiere' czyli wiejskiego placka z cebulą - zapewniam że tu sprawdzają się znakomicie:)<br /><br />Dodam tylko że Twój makaron wygląda tak smakowicie że zgłodniałam...kasshttps://www.blogger.com/profile/06872665333376940828noreply@blogger.com